[bvi]
  • Українська
  • English

Голова Покровської райдержадміністрації Андрій Бондаренко та заступник голови Володимир Колосов завітали на відкриття молодіжного центру «Веселка»

03.07.2021 в 12:52
02 липня в Удачненській громаді відбулася визначна подія, відкрився сучасний 127 молодіжний центр у Донецькій області «Веселка», який знаходиться на базі Удачненського центру культури і дозвілля. Воно стало можливим за фінансової підтримки місцевого, районного та обласного бюджетів.
На відкритті були присутні голова Покровської райдержадміністрації Андрій Бондаренко та заступник голови Володимир Колосов, заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна, Начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, Начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна, заступник голови Покровської районної ради Сергій Сажко.
  Як зазначила Юлія Костюніна, такі осередки молодіжної роботи є особливо важливими для сільської молоді. Тут вона може не тільки змістовно провести дозвілля, але й розвивати свої здібності та навички, які стануть корисними у дорослому житті. Головним для молодіжних центрів є відвідувачі, а також завзяті керівники, які надихатимуть та виховуватимуть молодь своїх центрів. Саме такі керівники підібрались у нових молодіжних центрах.
Відкриття молодіжного центру «Веселка» передбачає створення нових якісних можливостей для молоді громади через забезпечення роботи різних молодіжних платформ. Це відкритий простір для генерування ідей та проектної роботи, відпочинку та розваг. Це система нових форм освіти і дозвілля молоді та сприяння розвитку, як кожної окремої особистості, так і громади в цілому, сприяння всебічному розвитку молоді Донецької області завдяки неформальним та інтерактивним методам навчання.
За своєю суттю молодіжні центри є осередками практичної роботи з молоддю, це унікальні установи, що сприяють розвитку молодих людей, громадянській освіті, популяризації здорового способу життя, молодіжному підприємництву, підвищенню рівня мобільності молоді тощо. Їх напрями роботи формуються відповідно до потреб та інтересів молодих людей конкретного населеного пункту, регіону.
print