[bvi]
  • Українська
  • English

ДТЕК відновив електроживлення 7,8 тисяч родин у 16 населених пунктах, постраждалих від обстрілів на Донеччині

26.07.2022 в 13:59

За 25 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково відновити живлення 16 населених пунктів Донецької області, що постраждали внаслідок бойових дій. Знову отримують електропостачання 7,8 тисяч родин.
Попри вкрай складну ситуацію в регіоні фахівці ДТЕК Донецькі електромережі за добу змогли повернути електроживлення в оселі мешканців 16 населених пунктів Донецької області, знеструмлених внаслідок обстрілів, ракетних та авіаударів. 7 864 родини у Покровському, Бахмутському та Краматорському районах знову зі світлом.
Найбільше відновлень – у Торецькій громаді, що знаходиться біля лінії зіткнення та постійно потерпає від обстрілів. Тут відновлене електропостачання для майже 3 тисяч родин. Більшості з них довелося чекати на світло близько 4 днів – енергетики не могли потрапити на місця пошкоджень через постійні обстріли. Щойно військові надали дозвіл на проведення робіт – фахівці енергокомпанії виконали ремонти мереж. Ще 1,5 тисяч родин спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі заживили в Бахмутській громаді. Крім того енергетики працювали у Авдіївській, Мар’їнській та Костянтинівській громадах.
В Донецькій області тривають боєзіткнення, які призводять до усе масштабніших пошкоджень мереж та обладнання. Наразі без електропостачання лишаються 320 населених пунктів регіону. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. Енергетики чекають на дозвіл від Збройних сил України, щоб розпочати ремонти.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 153 добу та відновлюють обладнання та лінії знову й знову, щойно це стає можливим.
Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.
Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print