[bvi]
  • Українська
  • English

ДТЕК повернув електропостачання у домівки 1,7 тисяч родин, знеструмлених через обстріли

14.07.2022 в 12:33

За 13 липня спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі змогли повернути електропостачання в оселі жителів 8 населених пунктів. Знову зі світлом 1,7 тисяч родин в Донецькій області. Попри бойові дії в регіоні енергетики продовжують працювати щойно обстріли стихають та військові дають дозвіл на проведення робіт.
Протягом доби фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково повернути електропостачання до 8 населених пунктів. Знову отримують електроживлення 1 734 родини у Покровському, Бахмутському та Краматорському районах.
Найбільше відновлень – у Бахмутській громаді, яка щоденно потерпає від артилерійських обстрілів. Окрім того аварійно-ремонтні бригади енергокомпанії з дозволу військових змогли виконати ряд робіт у Авдіївській, Великоновосілківській, Мар’їнській та Торецькій громадах, що розташовані поблизу лінії фронту та регулярно піддаються обстрілам, ракетним та авіаударам.
Донецька область продовжує залишатися ареною для активних боєзіткнень. артилерійські обстріли, ракетні та аваційні удари регулярно завдаються по містам та селам регіону. Це призводить до постійного руйнування критичної інфраструктури та зупинки енергопідприємств.
Без електропостачання наразі лишаються 333 населених пунктів Донецької області. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. Енергетики чекають на дозвіл від Збройних сил України, щоб розпочати ремонти.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 139 добу та відновлюють обладнання та лінії знову й знову, щойно це стає можливим.
Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.
Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print