[bvi]
  • Українська
  • English

ДТЕК Донецькі електромережі за добу відновив електропостачання понад 6 тисяч домогосподарств на Донеччині

15.02.2023 в 15:31

13 лютого фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електропостачання 3 населених пунктів, знеструмлених через обстріли. Електрика повернулася у понад 6 тисяч домогосподарств. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе для якнайскорішого відновлення мереж, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.
Протягом доби аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково повернути електрику у 3 населені пункти. 6 404 домогосподарства знову мають доступ до електропостачання.
Донецька область залишається ареною важких боєзіткнень. За інформацією очільника області Павла Кириленка, найгарячішими точками залишаються Бахмут Авдіївка та Вугледар. Вся лінія фронту під постійними обстрілами. Міста у відносному тилу також зазнають ударів. Через постійні обстріли без світла поки що залишаються 125 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 356 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.
Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.
Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

print