[bvi]
  • Українська
  • English

ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для понад 30 тисяч родин за тиждень

07.03.2023 в 14:51

З 27 лютого по 5 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося з дозволу військових відремонтувати електропостачання для жителів 38 населених пунктів. Понад 30 тисяч родин знову мають світло в своїх оселях. Енергетики докладають максимум зусиль для відновлення електропостачання у прифронтовому регіоні, щойно це стає можливим. Загалом з 24 лютого 2022 фахівці енергокомпанії відновили електропостачання понад 4,1 млн родин* на Донеччині.
За тиждень спеціалістам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково повернути електрику жителям 38 населених пунктів. 31 974 родин знову мають доступ до електрики.
У тому числі за вчора енергетики відновили світло для 1,7 тисячі родин. На Донеччині тривають активні бойові дії. За інформацією Міністерства оборони, ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.
Пошкодження енергоінфраструктури через постійні обстріли тривають. Через це без електропостачання поки що залишаються 106 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 376 добу та відновлюють
обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.
Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.
Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

print