[bvi]
  • Українська
  • English

ДТЕК Донецькі електромережі повернули світло в оселі для 10 тисяч родин

23.01.2023 в 10:41

За 20 січня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли відновити електропостачання у 18 населених пунктах, знеструмлених через бойові дії. Знову з електрикою понад 10 тисяч родин на Донеччині. Енергетики роблять усе можливе задля якнайскорішого відновлення електропостачання прифронтового регіону, щойно це стає можливим, щоб допомогти жителям області у важкій ситуації постійних бойових дій та зимових холодів.
Протягом доби фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково відновити електрику для жителів 18 населених пунктів в Донецькій області. Світло в оселях знову мають 9 931 родини.
Через постійні бойові дії без електропостачання поки що залишаються 101 населений пункт, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 332 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.
Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у
Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.
Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print