[bvi]
  • Українська
  • English

До уваги суб’єктів підприємництва!

11.02.2022 в 17:16

Міністерство цифрової трансформації України спільно з Установою за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» надають малим та середнім суб’єктам підприємництва додаткові можливості посилювати свій бізнес та виходити на нові ринки, пропонуючиїм доступ до спеціалізованих консультаційних сесій з міжнародними бізнес-експертами на глобальному маркетплейсі OnFrontiers.

Платформа OnFrontiers дозволяє клієнтам швидко й точно визначити та зв’язуватися із позаштатними технічними експертами з різних куточків світу, різних індустрій та бізнес-ніш з усього світу завдяки вебконсультаціям.

Українські підприємці зможуть безкоштовно залучати міжнародних консультантів до вирішення бізнес-проблем з питань електронної комерції, розвитку експорту, цифрової трансформації та багатьох інших тем, а також стратегічних чи вузьких нішевих завдань свого бізнесу. Дедлайн подачі заявок третьої хвилі набору компаній 17.02.2022.

Детальна інформація про платформу, а також умови участі та реєстрація доступні на порталі Дія.Бізнес за посиланням: bit/ly/3x09gMg

print