[bvi]
  • Українська
  • English

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМЦІВ ПОКРОВСЬКОГО РАЙОНУ: ВСТИГНІТЬ ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ У ПРОГРАМІ «EXPORTBOOTCAMP: START&RESTART» .

29.08.2022 в 16:48

Установа та національний проєкт Дія.Бізнес у партнерстві з Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запускають безкоштовну освітню програму «ExportBootcamp: Start&ReStart» для українських експортно-орієнтованих компаній із секторів надання послуг, виробництва, виготовлення меблів.
Програма тренінгів складатиметься з серії 2-денних інтенсивів для кожного з секторів.
Перший етап програми «ExportBootcamp: Start&ReStart» відбудеться 06 та 07 вересня 2022 року в онлайн-форматі та буде присвячений експортній діяльності у сфері надання послуг: дизайн, реклама, PR, інжиніринг, логістика, дистрибуція, аудіо- та відео- продакшн, телекомунікації, видавничі послуги, освітні послуги тощо.
До участі у першому заході запрошуються експортно-орієнтовані компанії МСБ сектору надання послуг з таких регіонів: Львівська, Тернопільська та Чернівецька осбасті, а також представники компаній, що релокували виробництва до цих регіонів.
Зареєструватися на перший етап програми можна за посиланням:

https://forms.gle/o19StrccMzSz6aPE8
Кінцева дата реєстрації — 30 серпня 2022 року.
Довідково. Дія.Бізнес — це масштабний національний проєкт із розвитку підприємництва та експорту, який був ініційований Міністерством цифрової трансформації України у лютому 2020 року. З травня 2021 року проєкт реалізується Міністерством цифрової трансформації України спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту — державною установою, яка відповідає за розвиток та підтримку українського підприємництва на внутрішньому та зовнішніх ринках.

print