[bvi]
  • Українська
  • English

До уваги мешканців Покровського району

03.08.2020 в 15:20

Згідно постанови Кабінету Міністрів України прийнятої 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» дія карантину подовжується з 01 до 31серпня,залежно від епідемічної ситуації в регіоні або окремих адміністративно-територіальних одиницях регіону встановлюється “зелений”, “жовтий”, “помаранчевий” або “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. За результатом оцінки епідемічних показників він визначається рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке розміщується на офіційному інформаційному порталі Кабінету Міністрів України (за посиланням http://covid19.gov.ua). Найбільш пом’якшений режим карантину запроваджується на території регіону з «зеленим» рівнем епідемічної небезпеки.

Станом на 31 серпня 2020 року Донецька область відповідає «зеленому» рівню. У Покровському районі випадків захворювання на COVID-19, не зафіксовано, мешканці, які знаходяться на самоізоляції відсутні. Така ситуація склалася у зв’язку з тим, що зменшилась кількість людей, які прибувають з закордону, та завдяки чіткій роботі та взаємодії всіх підрозділів райдержадміністрації, сільських та селищних рад, підприємств, та контролюючих органів, що проводять протиепідемічні заходи у районі.

Звертаємо увагу, що для утримання ситуації, яка склалася на теперішній час необхідно суворо дотримуватися запроваджених протиепідемічних карантинних заходів.

print