[bvi]
  • Українська
  • English

Для майже 200 тисяч родин відновив електрику ДТЕК Донецькі електромережі за лютий

03.03.2023 в 12:10

 

Попри активізацію бойових дій в регіоні протягом лютого фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли повернути світло в домівки жителів 307* населених пунктів. Знову отримують електрику майже 200 тисяч родин. Енергетики роблять усе можливе для відновлення електропостачання у прифронтовому регіоні, щойно це стає можливим.

У лютому продовжувались масовані обстріли Донеччини. Через це енергоінфраструктура зазнавала пошкоджень щоденно. Минулого місяця спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково повернули електрику жителям 307 населених пунктів Донецької області. Це дало змогу повернути світло в оселі для 195 762 родин.

Усього з 24 лютого минулого року фахівці енергокомпанії відновили світло для понад 4 млн* родин на Донеччині.

Ситуація з обстрілами на Донеччині залишається дуже важкою. За інформацією Міністерства  оборони, основні зусилля ворог зосереджує на веденні наступів на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Зокрема, тільки минулої доби на зазначених напрямках відбито понад 170 атак противника.

Через постійні обстріли без електропостачання поки що залишаються 107 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 372 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook . Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print