[bvi]
  • Українська
  • English

Держпраці запускає нову інформаційну кампанію “Україна працює!”

07.06.2022 в 10:49

Східне міжрегіональне управління Державної служби України з питань праці інформує, що  попри тяжкі реалії сьогодення, фахівці  продовжують  надання консультаційної допомоги та починаючи з 30 травня 2022 року Держпраці запускає нову інформаційну кампанію «Україна працює!» з використанням візуальних матеріалів та рекомендацій щодо практичного впровадження програми, розробленої за сприянням проекту ЄС-МОП.

– Як перезапустити бізнес на новому місці?
– Які особливості трудових відносин під час воєнного стану?
– Які права та гарантії мають мобілізовані працівники?

Кожного тижня ми розповідатимемо, де шукати відповіді на ці та інші найактуальніші запитання.

Звертаємо увагу, що  з метою підтримки бізнесу та попередження порушення прав працівників під час дії воєнного стану Держпраці реалізується проєкт надання консультаційної підтримки всім роботодавцям. Працівниками Держпраці в межах компетенції надається необхідна фахова консультаційна допомога з широкого спектру питань, зокрема, трудових відносин, безпеки праці, надання адміністративних послуг тощо.

Форма звернення для отримання консультаційної підтримки, а також відповіді на найактуальніші питання застосування трудового законодавства, зокрема і у воєнний час, знаходяться на порталі http://pratsia.in.ua.

print