[bvi]
  • Українська
  • English

День землевпорядника

11.03.2023 в 9:23

Шановні землевпорядники!
Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем землевпорядника! В Україні земля – це не тільки фізична, але й сакральна категорія, важлива частина національної ідеї. Тому і професія землевпорядника дуже шанована та відповідальна.
Це свято тих, хто бере участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері регулювання земельних відносин, забезпеченні державного контролю за використанням та охороною земель, здійсненні заходів щодо розвитку ринку земель, організації та веденні державного земельного кадастру, землеустрою та моніторингу земель.
З нагоди професійного свята бажаємо вам мирного неба, міцного здоров’я, благополуччя, успіхів у роботі, злагоди та нових творчих звершень у справі збереження нашого безцінного багатства на благо процвітання рідної України!
Віримо в те, що наші воїни звільнять нашу землю від ворожої орди, військові сапери розмінують заміновані території. Завдяки професіоналізму, старанності, завзяттю й практичному досвіду кожного відповідального українця ми відбудуємо Україну, яка розквітне в єдиній європейській сім’ї. Добра і щастя вам та вашим родинам!
Разом до Перемоги! Слава Україні!
райдержадміністрація,
районна рада

 

print