[bvi]
  • Українська
  • English

День Соборності України

22.01.2022 в 16:00

До відзначення Дня Соборності України та вшанування борців за незалежність у Покровській ОТГ долучився в.о. голови Покровської районної державної адміністрації Володимир КОЛОСОВ. Офіційні заходи з нагоди Дня Соборності України відбулись у Покровську на центральній площі міста  біля пам’ятника Тарасу  Шевченку.  Серед присутніх були секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо, заступник міського голови Костянтин Мілютін, керівники підприємств міста, представники структурних підрозділів апарату ради, військовослужбовці та громадськість.

«Шановні   земляки!

Прийміть  найщиріші вітання з нагоди Дня Соборності України!

Впевнений, що не зважаючи на всі труднощі, які випали на долю нашої країни, лише в єдності наших спільних дій та соборності душ  вдасться досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної, істинно незалежної європейської держави, якою пишатимуться нащадки.

Тож, щиро зичу всім нам на цьому шляху здоров’я і злагоди, сил та натхнення, успіхів, нових здобутків у мирній праці, оптимiстичного погляду у майбутнє і непереможної віри у краще прийдешнє  України!

Слава Україні!», – звернувся до присутніх  в.о. голови Покровської районної державної адміністрації Володимир КОЛОСОВ.

Під час заходу присутні мали змогу поринути в історію та згадати, як творився самобутній тип людини та історичний устрій України. 

З нагоди свята учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя за Україну, та поклали квіти до пам’ятника Великому Кобзарю.

print