[bvi]
  • Українська
  • English

День Соборності України

22.01.2023 в 7:23

Шановні земляки!
Щиро вітаємо вас з державним святом – Днем Соборності України, святом, яке символізує національну єдність та прагнення українського народу жити однією великою родиною на своїй землі.
22 січня 1919 року відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів, було урочисто проголошено Злуку Української Народної Республіки і Західно – Української Народної Республіки та закладено підґрунтя для відродження незалежної, соборної, демократичної України.
Сьогодні Україна – суверенна, незалежна, демократична держава. Однак, нова епоха посилає нові виклики. Ворог знову намагається розділити українські землі та роз’єднати українців. Знову наші захисники, проявляючи надзвичайну мужність та ризикуючи життям, захищають нашу державу.
У такий відповідальний для країни час нам, як ніколи, потрібні єдність дій та помислів. Ми прагнемо зберегти Україну єдиною та зробити наш спільний дім процвітаючим і благополучним. Тому маємо бути свідомі того, що лише від нас залежить, чи стане він саме таким, і яку Україну отримають від нас наші нащадки.
У найважчі і доленосні моменти історії народна єдність, згуртованість та патріотизм допомагали протистояти зовнішнім загрозам. І сьогодні маємо пам’ятати: наша сила – у єдності.
Об’єднавши зусилля, українцям вдасться відстояти територіальну цілісність та незалежність нашої держави. Нехай цей день об’єднає нас усіх, додасть сил та впевненості у завтрашньому дні, а козацький дух наших предків та героїзм захисників України надихає на нові звершення заради мирного майбутнього нашої держави.
Щиро бажаємо кожній родині миру, здоров’я, благополуччя, злагоди та добробуту.
З Днем Соборності України! Слава Україні! Разом до Перемоги!

райдержадміністрація,
районна рада

print