[bvi]
  • Українська
  • English

День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

09.05.2022 в 8:00

Шановні співвітчизники!

Друга світова війна залишила глибокі рани на нашій землі. Сьогодні Україна вшановує пам’ять усіх, хто боровся з нацизмом.  Ці дні стали священними для кожного з нас.

Ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни.   Ми  вдячні за зразки мужності, силу духу, самопожертву  проявлену  у боях за рідну землю.

Ми глибоко сумуємо за кожним загиблим на фронтах Другої світової війни та кожною жертвою, знищеною нацизмом. Пам’ять про них завжди житиме у наших серцях.

Нехай нашими  духовними цінностями, нашими найвищими чеснотами стануть священна пам’ять і глибока повага до тих, хто пройшов страшну і сувору школу війни, хто у повоєнні роки відбудовував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є для нас прикладом любові до Батьківщини, зразком витримки, мудрості й терпіння, щирої віри у світле майбутнє нашої незалежної держави.

Земний уклін вам, дорогі ветерани, учасники Другої світової війни за мужність, стійкість та відвагу! Ви є і завжди будете яскравим прикладом для молодих поколінь. Ваш подвиг додає нам сил та наснаги зараз – у боротьбі з російським агресором за свободу, незалежність та суверенітет України.

Сердечно бажаємо усім миру і злагоди, доброго здоров’я, бадьорості духу,  щасливого  та  мирного життя!

Пам’ятаємо! Перемагаємо!

райдержадміністрація,районна рада

print