[bvi]
  • Українська
  • English

Декада зустрічі з підприємцями у режимі онлайн

08.02.2021 в 16:11

Під час проведення декади «Зустрічі з підприємцями» в форматі онлайн фахівці Покровського міського центру зайнятості продовжують практику спілкування з підприємцями, що започаткували власну справу за сприянням служби зайнятості.

З метою надання всебічної підтримки підприємницьких ініціатив, в рамках діяльності Центру розвитку підприємництва, 3 лютого 2021 року спеціаліст відділу активної підтримки безробітних Оксана Янтус мала змогу поспілкуватися з підприємцями Денисом Анчішкіним та Ольгою Старостенко. Вони зареєстрували свою підприємницьку діяльність в 2020 році.

З моменту останнього спілкування з Ольгою та Денисом слід відзначити, що вони вибрали сталу стратегію стійкого зростання в бізнесі. Не дивлячись на економічну нестабільність в країні, що так або інакше впливає на діяльність малого та середнього бізнесу, вони не припинили свій розвиток. Підприємці змогли збільшити клієнтську базу, спектр та якість послуг.

Звичайно, певні проблеми існують, тому Денис та Ольга планують підвищувати особисту та професійну ефективність шляхом участі в навчальних програмах, тренінгах, освітніх ресурсах. Більш того, Ольга Старостенко вже приймала участь в безкоштовних практичних тренінгах для розвитку бізнесу та підвищення рівня компетентності за проєктом USAID “Економічна підтримка Східної України”  для представників мікро-, малого, середнього бізнесу. Завдяки цим тренінгам вона змогла проаналізувати ефективність бізнесу та підвищити рівень обізнаності з інтернет-продажів.

Впродовж зустрічі фахівці служби зайнятості розповіли роботодавцям про послуги, які сприяють розвитку бізнесу та стимулюють створення нових робочих місць, діючі грантові проекти та новітні сервіси служби зайнятості.

 

print