[bvi]
  • Українська
  • English

28 червня 2021 року делегація Покровської райдержадміністрації прийняла участь в урочистому нагородженні переможців обласного конкурсу “Молода людина року” з нагоди відзначення Дня Конституції та Дня молоді, яке відбулось у м. Краматорськ

29.06.2021 в 18:51

З вітальним словом до лауреатів, переможців конкурсу та гостей свята звернувся голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.
У номінації «Молодий державний службовець року» лауреатом конкурсу стала Вікторія Кривонос – головний спеціаліст відділу розвитку, інфраструктури управління з питань розвитку територій та інфраструктури Покровської районної державної адміністрації.
Вікторія, після закінчення Донецького національного університету економіки і торгівлі імені М.Туган-Барановського розпочала свою діяльність в органах державної влади в Департаменті соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації .
З настанням військового конфлікту на Донбасі, була вимушена переїхати до м. Покровськ і продовжувала нести державну службу в Покровській райдержадміністрації на посаді головного спеціаліста в управлінні соціального захисту населення, відділі у справах сім»ї, молоді та спорту, відділі культури, молоді та спорту Покровської райдержадміністрації . Основним напрямком її роботи була реалізація сімейної, молодіжної політики та організація оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, була секретарем координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми, районної молодіжної ради, районної ради з питань національно-патріотичного виховання. Приймала участь в створенні першого молодіжного центру в Покровському районі «Гродівський гурт». В 2020 році у зв»язку з реорганізацією райдержадміністрації була переведена в управління з питань розвитку територій та інфраструктури на посаду головного спеціаліста відділу розвитку інфраструктури. Зараз на новій посаді займається збором, обчисленням та зведенням даних щодо програми економічно-соціального розвитку Покровського району. Загальний стаж державної служби понад 7 років.

Покровська райдержадміністрація щиро вітає Вікторію, та зичить професійного та кар’єрного росту!

print