[bvi]
  • Українська
  • English

22 жовтня НЕК Укренерго запровадив стабілізаційні відключення у Донецькій області, щоб уникнути аварій

22.10.2022 в 14:35

Через значні пошкодження енергетичної інфраструктури через ворожі обстріли за розпорядженням НЕК Укренерго у Донецькій області відбуваються стабілізаційні відключення світла.
Через значні руйнування енергетичної інфраструктури у Донецькій області проводяться тимчасові відключення електроенергії громадах Бахмутського, Покровського, Краматорського та Волноваського районів. Детальніше можна дізнатися на нашому сайті.
Для кожного клієнта відключення відбуватиметься орієнтовно 4 години. Однак воно може повторитись протягом доби, якщо Укренерго не скасує застосування стабілізаційних відключень.
Про запровадження та скасування відключень ми оперативно інформуємо на сайті ДТЕК Донецькі електромережі та у Facebook. Інформацію ви також можете уточнити у чат-ботах у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі», або зателефонувавши нам +38 (093/096/099) 450 0 473.
Для того аби підтримати енергосистему закликаємо всіх мешканців Донецької області споживати електроенергію помірно – не вмикати енергоємні прилади одночасно, максимально знизити споживання електроенергії вранці з 6.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00.
Ці прості кроки допоможуть знизити необхідність відключень, або кількість відключених будинків. Наразі це найкраща підтримка енергетиків, котрі в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло.
Бережіть себе та рідних!
Віримо в перемогу!

print