[bvi]
  • Українська
  • English

Сьогодні Покровська районна державна адміністрація в особі заступника голови Володимира Колосова прийняла участь у патріотичному заході, приуроченому Дню визволення с. Пески від російських окупантів.

24.07.2021 в 16:42

Організаторами заходу стали наступні організації : ГО «Спілка учасників та інвалідів АТО» у Покровські і Покровському районі, ГО «Союз воїнів АТО Покровського району і міста Покровськ», ГО «Патріоти Українського Донбасу» і ГО «Ветерани ООС за Україну»
Автопробіг розпочався з міста Покровськ. Об’їхавши головні вулиці міста під державними прапорами та гучний гомін сигналів авто в знак пошани, колона направилася у напрямку села Карлівка , щоб вшанувати пам’ять всіх тих, хто був причетний до подій визволення селища Пески від російських окупантів сім років тому назад.
Перша зупинка відбулась біля «республіка мост» для розгортання великого прапору України. Це багаточисельний масштабний захід патріотів своєї країни, які ніколи не забудуть подвигу та незламного духу своїх побратимів.

Рух було продовжено величезною колоною до меморіального комплексу «Танк» с. Первомайське, де відбувся мітинг та хвилина мовчання. Колосов Володимир Павлович-заступник Покровської райдержадміністрації поклав квіти біля меморіального комплексу та відмітив, що: «…ні біль важких втрат, ні радість перемог не забулися за цей час. Адже пам’ять про цей подвиг та вдячність за життя на вільній землі не мають історичного терміну давності-вони вічні!…»

Далі рух патріотичної колони направився до меморіального хреста в село Карлівка для покладання квітів. Звідти відбулась піша прогулянка від Хреста до розташування медичного батальйону «Домик», де всі присутні долучились до панахиди за загиблими.
Згуртовано та гордо тримаючи прапор на кожній автівці, колона направилася до міста Покровськ у парк «Ювілейний» на концертну програму, приурочену сьомій річниці визволення с.Пески від російських окупантів.

print