[bvi]
  • Українська
  • English

15 липня в приміщенні Курахівського міського центру культури і дозвілля відбулась апаратна нарада та засідання колегії Покровської райдержадміністрації.

16.07.2021 в 9:16

В місті Курахове під головуванням  Андрія Бондаренка – голови Покровської райдержадміністрації, відбулась розширена апаратна нарада та  виїзна колегія райдержадміністрації. На засідані були присутні перший заступник голови Покровської райдержадміністрації Сергій Новіков, заступник голови Володимир Колосов, заступник голови Покровської районної ради Юрій Середа та 14 голів територіальних громад Покровського району.

Перед початком апаратної наради голова райдержадміністрації висловив подяку організаторам, які внесли вагомий особистий внесок у сприянні участі футбольної команди, яка гідно представила Покровський район та стала переможцем срібної ліги Відкритого турніру з міні-футболу, присвяченого визволеню Краматорська від незаконних збройних угрупувань.

На засіданні апаратної наради розглянуті такі питання :

  1. Про організацію виконання доручення Офісу Президента України щодо створення або реконструкції парку/скверу у кожній територіальній громаді Покровського району (доповідач: Шушпаннікова Любов В’ячеславівназаступник начальника                        відділу природно – заповідних територій, лісового господарства та біоресурсів департаменту екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації)
  1. Про розроблення місцевих Схем формування екологічної мережі у кожній територіальній громаді Покровського району (доповідач: Височина Ганна Євгенівнаголовний спеціаліст відділу природно-заповідних територій, лісового господарства та біоресурсів департаменту екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації)
  1. Про встановлення єдиних державних знаків та аншлагів на території об’єктів природно-заповідного фонду у кожній територіальній громаді Покровського району (доповідач: Височина Ганна Євгенівна головний спеціаліст відділу природно-заповідних територій, лісового господарства та біоресурсів департаменту екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації)
  1. Про визначення балансоутримувачів водних об’єктів Покровського району та взяття  їх  на  облік,  з  метою  запобігання  загибелі  людей (доповідач: Беляєв Іван Євгенійович – заступник начальника управління-начальник відділу цивільного захисту Покровського районного управління Головного управління ДСНС України                у Донецькій області, підполковник служби цивільного захисту)
  1. Про хід збирання ранніх зернових культур урожаю 2021 року (доповідач: Масло Надія Анатоліївнаначальник управління з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування райдержадміністрації)
  1. Про основні заходи фізкультурно – масової роботи в Покровському районі  у  ІІІ кварталі  2021 року (доповідач: Масло Надія Анатоліївна – начальник управління з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування райдержадміністрації)

На засіданні колегії Покровської райдержадміністрації були розглянуті такі питання:

– виконання районного бюджету за І півріччя 2021 року (доповідач: Герасименко Лариса Миколаївна – начальник управління фінансів райдерждміністрації)

– стан боротьби зі злочинністю та правопорушеннями, забезпечення законності, захисту прав і свобод громадян на території Покровського району, яку обслуговує Покровське районне управління поліції ГУНП в Донецькій області за І півріччя 2021 року. (доповідач: Кондрацький Юрій Миколайович – начальник Покровського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області)

Наприкінці заходу голова міста Курахове Роман Падун ознайомив керівництво Покровської райдержадміністрації та районної ради разом з керівниками  громад ознайомив із закладами соціальної сфери  Курахівської територіальної громади.

 

print