[bvi]
  • Українська
  • English

1 червня  2021 року голова Покровської райдержадміністрації Андрій Бондаренко та заступник голови Покровської районної ради Сергій Сажко  здійснили  робочий візит до Мар’їнської міської територіальної громади.

01.06.2021 в 21:25

 

Візит розпочався з відвідування Центру комплексної реабілітації для осіб та дітей з інвалідністю «Вогник надії» у м.Мар’їнка. Разом із керівником Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації  Юрієм Григульцем гості взяли участь у святковому заході до Дня захисту дітей, який проходив у Центрі. З нагоди свята дітки отримали щирі вітання та подарунки від керівництва Покровського району та Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації. Далі  оглянули приміщення Центру «Вогник надії», управління соціального захисту населення та територіального центру соціального обслуговування і надання соціальних послуг.

У Мар’їнському районному Будинку культури до уваги керівництва району та громади була запропонована екскурсія Музеєм історії. Також не оминули увагою і осередок молоді Мар’їнщини – молодіжний центр «Вікторія». В молодіжному центрі очільник Покровського району Андрій Бондаренко подарунками привітав зі святом дітей, які знаходяться під опікою та перебувають в складних життєвих обставинах.

Також керівництвом району було оглянуто Красногорівський заклад загальної середньої освіти №2, який зазнав значних пошкоджень в результаті обстрілу у 2017 році та був повністю реконструйований в рамках Програми Президента України «Велике будівництво».

Не залишились  без уваги і  проблемні  питання  Мар »їнскої  центральної  лікарні, яка знаходиться  в м.Красногорівка та  басейну спортивного  комплексу «Ювілейний».

Відзначено  і   важливі  питання будівництва  фільтрувальної станції та  відновлення  газопостачання  шляхом  будівництва   газорозподільчої станції. Ці питання  вирішуються спільними зусиллями  і роботи  уже ведуться.

print