[bvi]
  • Українська
  • English

04.08.2021 року заступник голови Колосов Володимир Павлович прийняв участь у семінарі “Впровадження механізму закупівлі послуг притулку для осіб, постраждалих від домашнього насильства та/або гендерно зумовленого насильства між громадами”

04.08.2021 в 17:05

Сьогодні в залі засідань Мирноградської міської ради проходив семінар “Впровадження механізму закупівлі послуг притулку для осіб, постраждалих від домашнього насильства та/або гендерно зумовленого насильства між громадами” за участі заступниці губернатора Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної, начальниці Управління сім’ї ,молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілії Золкіної, міського голови Олександра Брикалова, начальниці відділу з питань протидії тооргівлі людьми, домашньому насильству та гендерної рівності Національної соціальної сервісної службии Олени Вихор, експертів Фонду ООН у галузі народонаселення, керівників громад Покровського району.
Присутнім надано  інформацію щодо особливостей впровадження механізму закупівлі послуг притулку на прикладі міста Мирноград, у т.ч. щодо фінансових розрахунків між громадами за послуги притулку.
Відбулося знайомство з умовами та комплексом послуг, які надають у притулку для постраждалих від домашньго насильства та/або гендерно зумовленого насильства у м. Мирноград з виїздом у цей заклад.

print