[bvi]
  • Українська
  • English

02 серпня 2020 року на 85 році пішов з життя чоловік активної життєвої позиції – Лисенко Володимир Іванович.

04.08.2020 в 10:57

Народився Володимир Іванович 07 травня 1936 року в Петровському районі
міста Донецька. Його життя було завжди цілеспрямованим.
Свою трудову діяльність розпочав з 1958 року в радгоспі Петровка міста Донецька в тракторно – польовій бригаді № 5 – агрономом, де працював до 1974 року.
Частина трудового шляху Володимира Івановича довжиною в 10 років пройшла через Красноармійський район. Тут він самовіданно працював на благо селян на різних посадах, в тому числі директором радгоспу «Молочний», головою об’єднання «Райсільгоспхімія», завідуючим районним відділом соціального забезпечення, парторгом колгоспу ім. Ілліча.
З липня 1984 року призначений директором Донецького обласного управління «Агропідприємство» де пропрацював до пенсійного віку. В 1997 році вийшов на заслужений відпочинок.
Володимира Івановича знали як доброзичливу, світлу і добру людину, вірного друга і надійного товариша. Він брав активну участь у громадському житті, користувався авторитетом серед колег і керівництва району.
Покровська районна рада та райдержадміністрація, Покровська районна громадська організація ветеранів війни та праці висловлюють глибокі співчуття родині з приводу покійного. Хай завжди живе світла пам’ять про нього в серцях усіх хто його знав.

print