[bvi]
  • Українська
  • English

Здійснено робочу поїздку в село Новоолександрівка Покровського району на об’єкт  будівництва сільської амбулаторії

24.02.2020 в 11:22

22 лютого 2020 року за участю заступника голови Донецької облдержадміністрації Клюшникова Дениса Геннадійовича, виконуючого обов’язки директора департаменту охорони здоров’я Колесника Володимира Вікторовича,  представників комунального підприємства «Дирекція з капітального будівництва адміністративних та житлових будівель», Покровської райдержадміністрації, КНП «Покровський районний центр первинної  медико-санітарної допомоги» та підрядної організації  було здійснено робочу поїздку на об’єкт будівництва Новоолександрівської амбулаторії з метою встановлення стану виконаних робіт.

На сьогоднішній день готовність об’ єкта становить 70 відсотків: виконано всі зовнішні будівельні роботи та значна частина внутрішніх робіт.

У будівлі амбулаторії передбачені кабінет прийому сімейного лікаря, кабінет щеплень, кабінет прийому здорової дитини, маніпуляційно-процедурний кабінет, конференц-зал, а також житлове приміщення для лікаря з родиною. Амбулаторію буде оснащено новим сучасним медичним обладнанням, засобами телекомунікації та швидкісним Інтернетом.

За результатами поїздки визначено дати поновлення виконання робіт (початок квітня 2020 року) та їх завершення (кінець серпня 2020 року).

print