[bvi]
  • Українська
  • English

Засідання робочої групи

14.05.2021 в 8:45
13 травня в залі засідань Покровської райдержадміністрації пройшло засідання робочої групи по обговоренню ескізного проекту в’їзного знака (стели) та подальшого його встановлення при в’їзді в Покровський район під керівництвом голови районної ради Юрія Ключки.
На зустрічі були присутні глава Покровської райдержадміністрації Андрій Бондаренко та його заступник Сергій Новіков, заступники Покровської районної ради Юрій Середа та Сергій Сажко, депутати Покровської районної ради.
Новий Покровський район утворено 19 липня 2020 року згідно із Постановою Верховної Ради України № 807-IX від 17 липня 2020 року в рамках адміністративно-територіальної реформи в Україні. Тепер до району входять 14 територіальних громад та шість напрямків де необхідно провести облаштування в’їздів та встановити в’їзні знаки (стели) на території району.
Робоча група розглянула запропонований ескіз, який підтримали найбільша кількість депутатів Покровської районної ради. Ескізний проект в’їзного знака (стели) позначає в’їзд на територію Покровського району, із застосуванням офіційної символіки району та елементів пов’язаних із розвитком території, а також забезпечує сприйняття в’їзного знака з автомобільної траси в будь-який час. Пропонується висота стели – 6200мм, ширина – 3000мм, матеріал виготовлення в’їзного знаку – метал та бетон.
Присутні висловили зауваження, пропозиції для внесення змін та коригування ескізу і вирішили зібратися 21 травня для подальшого обговорення та затвердження проєкту.
print