[bvi]
  • Українська
  • English

Висловлюємо щирі слова співчуття з приводу смерті Кудінова Павла Івановича-Сонцівського сільського голови

10.02.2020 в 11:50

09 лютого 2020 року на 65 році життя від тяжкої хвороби раптово помер Сонцівський сільський голова Кудінов Павло Іванович.

Павло Іванович народився 3 квітня 1955 року в селі Красне Красноармійського району Донецької області. Після закінчення школи вступив до Донецького сільськогосподарського технікуму, який закінчив у 1974 році. З 1974 по 1976 рік проходив військову службу в армії.

Свою трудову діяльність розпочав бригадиром тваринницької ферми в колгоспі «Селидівський» Красноармійського району. З 1978 по 1983 рік навчався в Харківському зооветеринарному інституті. Після його закінчення працював головним зоотехніком Васильківського району Дніпропетровської області. З 1987 по 2007 рік – директор Васильківського інкубаторно-птахівничого підприємства. У травні 2011 року був прийнятий на роботу землевпорядником Красненської сільської ради, а потім двічі обирався Красненським сільським головою, в 2011 та 2015 роках, де і працював до своїх останніх днів.

За період своєї трудової діяльності Павло Іванович добре виконував свої посадові обов’язки. Брав активну участь у громадському житті села, користувався авторитетом серед односельчан і керівництва району.

Покровська районна рада та райдержадміністрація глибоко сумують з приводу тяжкої втрати і висловлюють глибоке співчуття рідним та близьким покійного. Світла пам’ять про нього надовго збережеться в серцях усіх, хто його знав.

 

 

 

 

Костюк М.С., Бондаренко А.О., Радченко Т.М., Руденко В.В., Масло Н.А., Рогоза С.В., Мась З.І., Григуліч Т.М., сільські та селищні голови району, працівники районної ради і райдержадміністрації

 

 

 

print