[bvi]
  • Українська
  • English

Відбувся Всеукраїнський фестиваль “Зорі надії”

15.10.2019 в 15:22

15 жовтня 2019 року в будинку культури шахтоуправління «Покровське»         м.Покровськ за ініціативи Громадської організації «Покровська районна організація осіб з інвалідністю» та Громадської організації «Джерело добробуту» Покровського району, які реалізують соціальний проект «Фестиваль творчості осіб з інвалідністю «Зорі надії», який сприятиме реабілітації осіб з інвалідністю засобами культури та мистецтва, а також розвитку співпраці, та культурному порозумінню між особами з інвалідністю з різних регіонів України відбувся Всеукраїнський фестиваль «Зорі надії».

Проект здійснено за фінансової підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, Покровської райдержадміністрації та Покровської районної ради, приватного акціонерного товариства» Шахтоуправління «Покровське», Благодійного фонду «Надія», Покровської міськрайонної організації «Товариство Червоного Хреста України», профспілкового комітету агропромислового комплексу Покровського району та в рамках 20-річчя   Громадської організації «Покровська районна організація осіб з інвалідністю».

На початку заходу всіх присутніх привітали в.о. голови Покровської райдержадміністрації Тетяна Радченко, заступник голови Покровської районної ради Надія Масло, голова Донецької обласної організації інвалідів Надія Паламарчук та  голова Покровської районної організації осіб з інвалідністю Катерина Сахарова.

В ході свята з піснями, танцями, гуморесками та літературними творами виступили народні колективи Покровського району та гості фестивалю з с. Межова та  міст  Краматорськ і  Бахмут..

Наприкінці свята учасники фестивалю були нагороджені грамотами, цінними подарунками.

 

 

 

print