[bvi]
  • Українська
  • English

«Велике будівництво»: у Бахмуті фактично завершені роботи з капітального ремонту дитсадка «Кріпиш»

19.08.2020 в 14:29

Роботи з капітального ремонту  дошкільного навчального закладу  № 49 «Кріпиш» у місті Бахмут, який проводиться в рамках національного проєкту «Велике будівництво»,  фактично завершені. Про це повідомив заступник голови Донецької облдержадміністрації Денис Клюшников, який разом із представниками місцевої влади Бахмуту сьогодні проінспектував  три дошкільні навчальні заклади, які реконструюються в межах програми «Велике будівництво».

«Зараз ми знаходимося на території дитячого закладу «Кріпиш». Тут роботи фактично завершені на 100%.  Заклад готовий до відкриття. Визначені окремі недоліки, які будуть усунуті найближчими днями», – зазначив Денис Клюшников.

Проєктна потужність дитсадку складає 200 дітей. У 2019-2020 навчальному році в закладі   дошкільної освіти перебувало 215 дітей у 10 групах (108% від потужності).  Генеральною підрядною організацією виступає ПП «Арпроектбуд».

У ще двох дитсадках  – «Кульбабка» та «Гусельки» – на даний час роботи продовжуються.

Так, будівельна готовність про проєкту «Капітальний ремонт дитячого садку № 39 «Кульбабка» складає 85%. Проєктна потужність закладу – 115 дітей.

Будівельна готовність по проєкту «Капітальний ремонт дитячого садку № 56 «Гусельки» складає  82%. Проєктна потужність закладу – 115 дітей.

«Внутрішні роботи у приміщеннях майже завершені, зараз йде благоустрій прилеглої території.  Ці навчальні заклади будуть завершені протягом вересня», –  повідомив заступник Донецької облдержадміністрації Денис Клюшников.

«Велике будівництво» — національний проєкт, спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури України включно з дорогами та такими соціально важливими об’єктами, як школи, дитячі садки та спортивні об’єкти.

Наразі у Донецькій області в рамках  «Великого будівництва» проводяться ремонти у п’яти дошкільних навчальних закладах та п’яти школах. У перелік об’єктів програми «Велике будівництво» також включені п’ять стадіонів на території Донеччини.

print