[bvi]
  • Українська
  • English

Увага!

01.11.2019 в 16:15

«Шановні мешканці Покровського району!»

З метою детального ознайомлення громадськості з містобудівним проектам та подальшого вдосконалення з урахуванням надісланих зауважень і пропозицій, оголошуємо про початок проведення громадських обговорень щодо проекту «Детальний план території земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами за межами населених пунктів Лисівської сільської ради Покровського району Донецької області»

Зазначений містобудівний проект розроблений ФОП Сурілов М.В. (Квал. Сертифікат АА № 001063) на підставі Розпорядження голови районної державної адміністрації №61 від 11.03.2019р.

Громадські слухання проекту, під час яких будуть прийняті і розглянуті подані на адресу Покровської райдержадміністрації (м.Покровськ, пл.Шибанкова, 11, каб.57) пропозиції громадкості, обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативних актів, містобудівних норм, державних стандартів і правил, проводитимуся з 01.11.2019 по 30.11.2019р. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Проведення громадських слухань відбудеться 02.12.2019р о 10.00  будівлі Покровської райдержадміністрації за адресою: м.Покровськ, пл.Шибанкова, 11, 4 пов. каб.57.

 

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

 

Повна назва документа державного планування:

«Детальний план території земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами за межами населених пунктів Лисівської сільської ради Покровського району Донецької області».

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Покровська районна державна адміністрація

Способи участі громадськості:

а) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до заяви про визначення обсягу СЕО та проекту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та заяви про визначення обсягу СЕО, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

б) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:  02.12.2019р о 10.00  будівлі Покровської райдержадміністрації за адресою: м.Покровськ, пл.Шибанкова, 11, 4 пов. каб.57.

в) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Відділ архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства райдержадміністрації (м. Покровськ, пл. Шибанкова, 11, 4 пов. каб.57).

г) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Покровська державна адміністрація. Адреса: пл. Шибанкова, 11,  м. Покровськ, 85300,тел.(0623)52-13-38 е-mail: krs.a@dn.gov.ua).Зауваження та пропозиції до проекту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються протягом 30 днів.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної із здоров’ям населення, що стосується документа державного планування –  м.Покровськ, пл. Шибанкова, 11, 4 пов. каб.57

 

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування:

 

Транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводяться.

П-16 ГП-4 Проектный план М1-2000 500 метров 30.10.2019

print