[bvi]
  • Українська
  • English

Урочистості до Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності в с.Сергіївка Покровського району

21.08.2020 в 13:57

21 серпня 2020 року в с.Сергіївка Покровського району відбулись урочистості до Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України на яких були присутні голова райдержадміністрації Андій Бондаренко та заступник голови райдержадміністрації Сергій Новіков, депутати Сергіївської сільської ради, учасники районних конкурсів «Панночка україночка» та «Козаки в країні виростають знов».

На урочистому мітингу зі словами привітання виступив Андій Бондаренко та поклав квіти до пам`ятника Т.Г. Шевченку, після мітингу відбулась зустріч з місцевим населенням на якій були обговорені питання благоустрою села, піднімались питання комунального господарства та обговорювались плани на майбутнє Покровського району та Удачненської ОТГ. Після спілкування розпочався конкурс в якому прийняли участь панночки та козаки з Гришинської, Удачненської та Сергіївської сільських рад, які змагались в чотирьох конкурсах: розказували гуморески, співали пісні, їздили на імпровізованих кониках та зав`язували вузли, представляли костюми “дари поля” та презентували козацькі страви.

За результатами конкурсів усі були нагороджені цінними подарунками та грамотами відділу культури, молоді та спорту Покровсьокї райдержадміністрації.

print