[bvi]
  • Українська
  • English

Анонс! Засідання колегії райдержадміністрації

23.07.2019 в 12:22

 

24 липня  2019 року о 10.00 в залі засідань Покровської райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації  Анатолія Шишка відбудеться засідання розширеної апаратної наради та колегії райдержадміністрації, в роботі якої візьмуть участь сільські та селищні голови Покровського району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та представники інших установ і організацій району.

 На розширеній апаратній нараді розглядатимуть питання про стан впровадження медичної реформи на території району, про хід виконання у 2019 році регіональної програми «Профілактика та лікування серцево-судинних та судинно-мозкових захворювань на 2018-2021 роки» та про стан виконавської дисципліни в структурних підрозділах райдержадміністрації, виконкомах сільських і селищних рад за І півріччя 2019 року.

В ході колегії райдержадміністрації розглядатимуть питання про виконання бюджету району за І півріччя 2019 року , а також про результати роботи Міськрайонного управління у Покровському районі та м. Мирнограді Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області за І півріччя 2019 року.

print