[bvi]
  • Українська
  • English

Свідомий вибір професії-запорука успіху в житті

11.11.2019 в 15:07

«Свідомий вибір професії – запорука успіху в житті»
8 листопада 2019 року фахівцем із соціальної роботи Покровського РЦСССДМ Вікторією Павленко організовано і проведено інформаційно – виховний захід на тему «Свідомий вибір професії – запорука успіху в житті» у якому взяли участь учні 9-10 класів Лисівської ЗОШ I-III ступенів.
Мета: сформувати в учнів позитивне ставлення та готовність до свідомого вибору професії, ознайомити із особливостями деяких професій, сприяти професійному самовизначенню старшокласників, віри в себе і в свої можливості, розвитку творчої активності, наполегливості у досягненні мети.
Школярам надано інформацію щодо професій, які користуються попитом на ринку праці, правила вибору професії та основних помилок професійного самовизначення. З’ясували як знайти головну справу свого
життя, щоб приносити найбільшу користь людям, почувати себе потрібним, повноцінним і задоволеним своєю працею. Також учні отримали рекомендації щодо уникнення помилок і розчарувань при виборі свого
майбутнього професійного шляху та під час подальшого працевлаштування.
Наприкінці заходу проведена профорієнтаційна гра «Рука долі» та «Хто є хто», які дали зрозуміти, що потрібно більш свідомо підходити до вибору професії.
Сподіваємося, що учні проаналізують всю отриману інформацію і зроблять правильні висновки щодо майбутнього професійного вибору.

print