[bvi]
  • Українська
  • English

Розпочато діяльність проекту «Онлайн система моніторингу застосування пестицидів «Гранд Експерт»

12.11.2019 в 10:17

З 15 жовтня 2019 року на території Покровського та Великоновосілківського районів Донецької області розпочато діяльність проекту «Онлайн система моніторингу застосування пестицидів «Гранд Експерт». Зазначений проект реалізується Громадською організацією «Гранд Експерт» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку в рамках проекту USAID «Економічна підтримка Східної України».
Проект спрямований на покращення координації між аграріями та бджолярами для зменшення випадків смертності бджолиних сімей внаслідок отруєння пестицидами, налагодження комунікації, що в свою чергу підвищить зацікавленість аграріїв в залученні виїзних пасік для запилення рослин в період цвітіння.
З метою реалізації проекту у вищевказаних районах буде проведено більше півсотні виїзних зустрічей і тренінгів на тему навчання осіб користуванню вищевказаною системою та розгляду супутніх питань, які виникають при здійсненні діяльності в галузі бджільництва та взаємодії бджолярів і аграріїв.
Запрошуємо на зустрічі бджолярів, аграріїв, представників органів влади та інших зацікавлених спеціалістів!
Додаткова інформація:
+38-063-911-00-22
Ця публікація стала можливою завдяки підтримці, наданій Агентством США з міжнародного розвитку, згідно з умовами гранту наданого ГО «Гранд Експерт» в рамках проекту USAID «Економічна підтримка Східної України». Думки автора, висловлені в цій публікації, необов’язково відображають погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.

print