[bvi]
  • Українська
  • English

Результати роботи Покровського МЦЗ за січень  2021 року

09.02.2021 в 13:40

Минулого тижня Директор Покровського МЦЗ Тетяна Радченко провела брифінг на тему: «Результати роботи Покровського МЦЗ за січень 2021 року».

«На перше люте кількість зареєстрованих безробітних становила 536 осіб, з них 135 мають додаткові гарантії у працевлаштуванні», – розпочала Тетяна Миколаївна.

У січні 2021 року на обліку в нашому центрі зайнятості перебувало 652 особи. За звітний період працевлаштована – 91 особа, з них 5 осіб з інвалідністю, 4 – внутрішньо переміщені особи та 3-є мають статус учасника АТО.

У громадських роботах та роботах тимчасового характеру взяли  участь 48 осіб, з яких 1 – внутрішньо переміщена особа, 3-є мають статус учасника АТО. На період карантину даний вид робіт 100% фінансується за рахунок роботодавця.

Послугою профнавчання за звітний період скористалися 12 безробітних, в тому числі ті, які проходили стажування на підприємствах. Усі вони були працевлаштовані.

Також, директор нагадала, що зареєстровані безробітні можуть пройти навчання за направленням центру зайнятості в центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Є 11 центрів професійно-технічної освіти розташовані в різних містах України, в яких безробітні мають змогу проходити підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації за робітничими професіями.  Навчання, проїзд та проживання за рахунок фонду соціального страхування. Обрати центр навчання можна будь-який: Харківський ЦПТО, Донецький, Хмельницький, Одеський або інші. З повним переліком центрів професійно-технічної освіти  та професій можна ознайомитись на сайті Державного центру зайнятості у розділі «Навчання». За більш детальною інформацією можна звернутись до фахівців нашого центру.

Режим роботи Покровського МЦЗ з пн.- чт. З 8.00 до 17.00, та у пт – з 8.00 до 15.45.

print