[bvi]
  • Українська
  • English

Разом відкриваємо нові горизонти

23.04.2021 в 8:18

Вже понад рік, як карантинні правила обмежили наші можливості у спілкуванні наживо, але сучасні електронні сервіси дозволяють проводити безпечну комунікацію з усіма зацікавленими клієнтами служби зайнятості.

20 квітня Покровський міський центр зайнятості Донецької області долучився до участі у загальнообласному ярмарку вакансій «Відкриваємо  нові горизонти разом!»

Відкрила захід заступник директора Донецького обласного центру зайнятості Наталія Адамова, яка привітала учасників і побажала «роботодавцям знайти найкращих працівників, а  шукачам отримати гідну роботу».

Захід проводився за трьома онлайн-локаціями. Перша – «Відкритий діалог», в якій відповідно до програми проведення заходу, представники 11 підприємств міста, що були запрошені на ярмарок, провели презентацію діяльності своїх компаній, надали інформацію  щодо вакансій та умов праці. Друга онлайн-локація «Свідомий вибір – професійний успіх», в якій відбулась презентація профорієнтаційних послуг служби зайнятості. Третя онлайн-локація «Нові можливості», в якій висвітлювались можливості професійного навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації  в закладах освіти регіону, в тому числі в Харківському та Донецькому центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Після основної частини всі учасники перейшли до Zoom-кабінету для проведення онлайн-спілкування, де мали можливість отримати відповіді на запитання від роботодавців щодо наявних вакансій, отримати електронну консультацію з питань працевлаштування  в режимі реального часу, проходження майстер-класів, експрес-тестування.

Завдяки заздалегідь проанонсованому заходу ярмарок вакансій викликав великий резонанс серед шукачів роботи та зацікавлених осіб. Пряма трансляція у Facebook дозволила широким масам населення долучитись до заходу та дізнатись про новітні послуги та сервіси служби зайнятості.

По закінченню , організатори та учасники заходу, що стали добрими партнерами, висловили взаємні сподівання на результативність ярмарку та надію на подальшу плідну співпрацю.

print