[bvi]
  • Українська
  • English

Районне свято обдарованих дітей «Майбутнє твориться сьогодні».

22.11.2019 в 16:03

22 листопада 2019 року в Новоекономічному центрі культури та дозвілля відбулось районне свято обдарованих дітей «Майбутнє твориться сьогодні».

В заході взяли участь начальник відділу освіти райдержадміністрації Вікторія Лозінська, провідний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Лариса Савочкіна, голова районної профспілкової організації працівників освіти Оксана Клімова, директор Станції юних натуралістів Наталія Рикунова, директор Будинку дитячої творчості Тамара Дикань, директор районної Дитячо-юнацької спортивної школи Людмила Юріна, учні та вчителі освітніх закладів району.

В ході свята кращих учнів та педагогів, які гідно представляють Покровський район на обласних та Всеукраїнських фестивалях, конкурсах, виставках та спортивних змаганнях було відзначено Грамотами відділу освіти Покровської районної державної адміністрації в номінації «Інтелектуальна надія» (6), в номінації «Відкрий себе в науці» (5), в номінації «Зірки мистецтва» (11), в досягненні поставленої мети – завжди бути першим! (6); за значний особистий внесок у роботу з обдарованими дітьми, розвиток їх здібностей і високу професійну майстерність (19); за натхнену працю, творчі здобутки та особистий внесок в розвиток позашкільної освіти району (3); Дипломами відділу освіти за високу професійну майстерність, особистий внесок у розвиток освіти району (10); Подяками Будинку дитячої творчості у номінації «Лідер учнівського самоврядування» (5) та Подяками батькам, які виростили розумних і талановитих дітей (16). Це переможці конкурсів інтелектуального напрямку: юні науковці, спортсмени та зірки аматорських художніх колективів шкіл та Будинку дитячої творчості.

Яскраві виступи юних артистів супроводжували все свято, даруючи свій талант, свою творчість, своє мистецтво вдячним глядачам: вчителям – предметникам, керівникам гуртків та тренерам спортивних секцій, батькам обдарованих дітей. А виставка юних умільців гуртків декоративно – прикладної творчості радувала чарівними витворами в різноманітних жанрах: витинанках, аплікаціях, в’язанні, вишивці, бісероплетінні, квілінгу та стрічкоплетінні.

print