[bvi]
  • Українська
  • English

Привітали с Днем усиновлення

30.09.2019 в 16:06

30 вересня в глядацькій залі Гришинського центру культури та дозвілля відбулось свято до Дня усиновлення.

В заході взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Тетяна Радченко, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Світлана Пихтя, усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі з дітьми, місцеві жителі.

Тетяна Миколаївна привітала всіх присутніх з Днем усиновлення, побажала здоров’я, ,благополуччя, взаємної любові, розуміння та  наголосила, що головне завдання дорослих, захистити права кожної дитини, а особливо дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, шляхом повернення їм того, що, волею долі, у них відібрало життя, – гідності, самоповаги, віри в добро і справедливість, а найголовніше – батьківської любові.

В ході святкування прийомні батьки, усиновлювачі, опікуни, піклувальники, батьки-вихователі отримали цінні подарунки, а діти солодощі за кошти районного бюджету на сумму 9960 грн.

Наприкінці свята керівниками дитячих гуртків Комунального позашкільного навчального закладу “Районний будинок дитячої творчості» було проведено майстер-клас декоративно-прикладної творчості, до якого  були залучені всі бажаючі, діти залюбки виготовляли вітальні листівки для своїх батьків та ігрову програму «В колі друзів», яка передбачала активну участь  дітей  в інтелектуальних та рухливих іграх.

print