[bvi]
  • Українська
  • English

Пройшли урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

08.11.2019 в 15:55

08 листопада 2019 року в актовій залі Покровської райдержадміністрації по вул.Торгівельна 11 відбулись урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

В заході взяли участь голова Покровської районної ради Михайло Костюк, начальник відділу культури райдержадміністрації Наталія Червінчак, діячі галузі культури Покровського району.

В ході заходу Михайло Костюк привітав всіх працівників культури та нагородив за високий професіоналізм, невичерпну енергію, вагомий внесок в розвиток культури Покровського району та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів  народного мистецтва Почесними грамотами Покровської районної державної адміністрації  та квітами 3 працівників культури, Почесними грамотами Покровської районної ради, квітами та одноразовими грошовими винагородами 3 працівників культури.

До теплих слів поздоровлення приєдналась начальник відділу культури райдержадміністрації Наталія Червінчак та нагородила за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток культури Покровського району, пропаганду і сприяння розвитку української національної культури, збереження нематеріальної культурної спадщини та з нагоди  Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів  народного мистецтва Грамотами відділу культури Покровської райдержадміністрації  і квітами 23 працівників культури та вручила 1 подяку, оголошену управлінням культури і туризму Донецької облдержадміністрації.

         Також працівників культури привітала директор Покровської районної централізованої бібліотечної системи Наталія Літвінова та висловила подяку за активну участь в обласному семінарі «Сільська бібліотека в житті громади» та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва діячам культури.

Наприкінці заходу працівники культури подякували керівництву району за постійне сприяння, розуміння та підтримку та для всіх присутніх пролунала музична композиція «Святкова».

 

 

 

 

 

print