[bvi]
  • Українська
  • English

Програма ООН із відновлення та розбудови миру

11.08.2020 в 15:35

Програма ООН із відновлення та розбудови миру (далі – ПРООН) за підтримки Європейського Союзу, уряду Королівства Данія та уряду Японії оголошує конкурс малих бізнес-грантів на започаткування, відновлення чи розширення мікро, малих та середніх підприємств на підконтрольній уряду України територіях Луганської та Донецької областей, та в окремих районах та містах Запорізької області уздовж узбережжя Азовського моря.

Максимальна сума одного гранту – 250000 гривень. Обов`язковою умовою для отримання гранту є забезпечення власного внеску у реалізацію бізнес-плану (грошовій чи іншій формі: безоплатна праця, надання обладнання, приміщення тощо) у розмірі не менше 25% від вартості проекту.

Заявки заповнюються українською мовою та подаються виключно через онлайн систему прийому за посиланням www.grant.ccc-tck.org.ua.

Кінцевий термін подання заявок: 6 вересня 2020 року до 23:59 (за київським часом). Неповні та заявки, що надійшли пізніше встановленого терміну, будуть автоматично відхилені.

З більш детальною інформацією можна ознайомитися на офіційній сторінці ПРООН у Facebook: https://www.facebook.com/UNDPUkraine/posts/3426095770744739 та на YouTube каналі за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=QZIDENXh0J0&feature=youtu.be.

print