[bvi]
  • Українська
  • English

Працівникам освіти м. Покровська – про пенсійне забезпечення

11.06.2020 в 15:43

10 червня 2020 начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 та головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 1 Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Діана Кириченко та Олена Карабанова провели онлайн зустріч з трудовим колективом  та головами профспілок відділу  освіти  Покровської районної державної адміністрації.

Фахівці Фонду звернули увагу на зміни у пенсійному законодавстві в частині призначення пенсій за вислугу років, надали консультації щодо первинного призначення пенсій, розповіли про порядок призначення і перерахунок та переваги отримання пенсії через установу Ощадбанк за допомогою електронного пенсійного посвідчення.

Також пенсійники повідомили освітян про можливості отримання консультацій за допомогою Вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

«За власним бажанням кожен працівник може самостійно перевірити свій страховий стаж за даними реєстру застрахованих осіб, зареєструвавшись на Вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України або підключивши послугу СМС-інформування», – підкреслила Олена Карабанова.

print