[bvi]
  • Українська
  • English

Онлайн психологічна підтримка в умовах карантину

20.05.2020 в 13:30

Фахівці  відділу профорієнтації Покровського міського центру зайнятості Донецької області продовжують працювати з шукачами роботи в актуальному зараз дистанційному форматі. 15 та 18 травня спільно з Центром психосоціальної реабілітації НаУКМА проведено онлайн вебінари з метою надання психологічної підтримки безробітним, що продовжують перебувати у вимушеній самоізоляції.

Тривога та стрес, нажаль, можуть супроводжувати людину, яка втратила роботу і можливість активного спілкування у звичайному колі друзів та знайомих. Для того, щоб об’єктивно оцінити власний психологічний стан та надати собі необхідну психологічну допомогу, професійні психологи Вікторія Антонова та Валентина Кожушко розповіли про ознаки тривоги, стресу та надали практичні поради, як з ними  впоратися. За допомогою додатку Zoom у онлайн режимі учасники мали можливість активно спілкуватися, задавати питання та отримувати вичерпні відповіді на хвилюючі питання.

Під час онлайн зустрічі учасники також задавали питання щодо психологічних аспектів спілкування з дітьми під час карантину.

Учасники поділилися позитивними враженнями від онлайн-спілкування, відзначили їх практичну користь та вчасність. Сподіваємося на нові  онлайн  зустрічі з   фахівцями центру психосоціальної реабілітації  НаУКМА.

print