[bvi]
  • Українська
  • English

Можливості є для тих, хто їх шукає

27.02.2020 в 10:31

Про переваги ведення бізнесу, можливості започаткування власної справи за сприяння служби зайнятості, та к вплив грамотно складеного бізнес-плану на успіх справи – говорили на черговому засіданні Консалтингового центру, яке відбулося 26.02.2020 у Покровському міському центрі зайнятості Донецької області.
«Кожен стартап – це внесок у розвиток економіки. Завжди захоплююся людьми, які започатковують бізнес, тому що вони ризикують, беруть на себе відповідальність і йдуть до своєї мети, не чекаючи нічого не від кого. Бажаю усім віри у власні сили, впевненості і реалізації всього запланованого», – налаштував присутніх на позитивний лад директор Покровського МЦЗ Микола Толмачов.
Скласти свій власний бізнес-план, підвищити професійний рівень та набути додаткових знань майбутні підприємці можуть на безоплатних (за направленням служби зайнятості) курсах «Основи підприємницької діяльності», які організовуються на базі Донецького центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
Часто для того, щоб наважитися почати власну справу, потрібно лише отримати певну сукупність практичних знань і навичок, надихнутися досвідом тих, хто вже успішно створив власний бізнес, дізнатися про нові джерела фінансування. Тому сподіваємось, що такі консультаційні зустрічі стануть корисними для тих , хто бажає реалізувати свої бізнес-ідеї.

print