[bvi]
  • Українська
  • English

Коуч-студія «Методичні обрії сучасної початкової освіти»

20.02.2019 в 16:38

 

20 лютого 2019 року у комунальній установі «Районний методичний кабінет» відбулася коуч-студія «Методичні обрії сучасної початкової освіти». У заході брали участь учителі 2-4-х класів ЗЗСО Покровського району.

Безрук Ольга Петрівна,  методист з навчальних дисциплін та виховної роботи КУ РМК розповіла про сучасні тенденції та тренди в освіті, зауважила на актуальності їх впровадження в освітній процес початкової школи .

Шолудько Тетяна Іванівна, методист з навчальних дисциплін та виховної роботи КУ РМК ознайомила з можливостями STEАM-проекту як сучасного тренду; визначила специфічні особливості застосування методичних рішень STEАM-освіти в системі роботи учителя початкових класів на підставі суміщення програм різних предметів. Учителі в групах створювали моделі STEАM-проектів та презентували їх.

Фісенко Наталія Вікторівна (вчитель початкових класів Сергіївського НВК) та Середня Алла Олексіївна (вчитель початкових класів Удачненської ЗОШ І-ІІІ ступенів) були коуч-тренерами і провели для колег тренінг «Впровадження в освітній процес початкової школи ігор та вправ з конструктором ЛЕГО». Учасникам семінару були презентовані прийоми використання конструкторів «ЛЕГО» на різних уроках в освітньому процесі.

Педагоги в групах за допомогою інструментарію та дієвого засобу «Шість цеглинок» створювали ігри та вправи з конструктором для уроків початкової школи.

Освоєні технології допоможуть учителям у створенні ефективних уроків відповідно до нових освітніх вимог.

print