[bvi]
  • Українська
  • English

Е-пенсія

06.09.2019 в 16:15

Мешканцям Новотроїцької сільської ради – про нові
стандарти обслуговування

04 вересня 2019 року головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 1 Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Інна Маліновська провела виїзний прийом громадян та зустріч з трудовим колективом Новотроїцької сільської ради щодо запровадження нових стандартів обслуговування громадян, зокрема, надання послуг в електронному вигляді.
Відвідувачів та працівників сільської ради ознайомили з інформацією про запровадження інноваційного сервісу «Е-пенсія» – нової моделі звернення громадян за призначенням пенсії через Вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду.
Також більшість питань належала до традиційних, – про збільшення розміру пенсії, поновлення її виплати, правильності нарахування та обчислення страхового стажу.
Наприкінці зустрічі увагу відвідувачів було акцентовано на можливості дистанційного отримання консультацій з пенсійних питань, зокрема, за допомогою Вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, «Skype-зв’язку» або за телефоном «гарячої лінії» управління.

print