[bvi]
  • Українська
  • English

Допомога по частковому безробіттю на період карантину

07.05.2020 в 15:11

06 квітня 2020 року відбулася скайп-конфернеція директора Покровського міського центру зайнятості Донецької області Тетяни Радченко та фахівців центру зайнятості з представниками відділу контролю південно-західного напрямку управління з питань праці Управління Держпраці у Донецькій області.

Були обговорені питання можливості отримання підприємцями малого та середнього підприємництва допомоги по частковому безробіттю.

Зауважили, що допомога по частковому безробіттю на період карантину може надаватися за зверненням роботодавців (у випадку скорочення ними тривалості робочого часу працівникам на період карантину), в яких середня кількість працівників не перевищує 250 осіб та річний дохід не перевищує 50 мільйонів євро. Якщо у підприємця є один найманий працівник, тоді виходить, що такий підприємець має право звертатися за отриманням допомоги по частковому безробіттю для свого одного працівника, звичайно за умови дотримання ним інших вимог Закону про зайнятість.

Для отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину необхідно направити пакет документів до Покровського міського центру зайнятості Донецької області за адресою: 85300, м. Покровськ, вул. Поштова, 3, або на електронну адресу: pokrovskit@donocz.gov.ua

 

print