[bvi]
  • Українська
  • English

До уваги представників малого та середнього бізнесу

26.11.2021 в 12:10
08 грудня 2021 року облдержадміністрацією спільно з Донецькою торгово-промисловою палатою проводиться практична конференція «Малий і середній бізнес: трансформація в нових реаліях».
Метою конференції є визначення пріоритетних напрямків підтримки та розвитку малого і середнього бізнесу для активізації його участі в процесі оновлення економіки Донецької області.
Форма заходу передбачає насичену програму та такими тематичними напрямками:
— основні виклики мікро- та малих підприємств, надання інформації та практичних порад щодо їх подолання;
— надання поштовху для розвитку підприємств на принципах сталості, як однієї з основних умов довгострокової конкурентоспроможності;
— інформування представників бізнесу щодо можливостей, що надаються в рамках міжнародних та національних проєктів, державних програм фінансування бізнесу;
— презентації ефективних практик з питань розвитку бізнесу та історії успішної роботи підприємств.
До участі у конференції запрошуються представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, міжнародних організацій, малого і середнього бізнесу, бізнес-асоціацій, громадських організацій тощо.
Початок роботи конференції – о 10-00 годині 08 грудня 2021 року у конференц-холі Донецької торгово-промислової палати (м.Краматорськ, вул. Ярослава Мудрого, 43А). Для часті у конференції обов’язково наявність COVID-сертифікату про вакцинацію або негативного ПЛР-тесту (термін дії 72 години).
Зарошуємо прийняти участь у конференції.
Для участі у конференції просимо до 02 грудня 2021 року обов’язково зареєструватись за посиланням: https://bit.ly/3EMjWOB.
Додаткова інформація за телефоном (050)347-85-73 або
e-mail:oleg.bedzay@donetskcci.com; oleg.bedzay@gmail.com.
print