[bvi]
  • Українська
  • English

21 травня 2021 року голова  Покровської  райдержадміністрації  Андрій  Бондаренко прийняв участь в урочистому  заході, який  відбувся   у Волноваській райдержадміністрації по підписанню Меморандуму про співпрацю та взаємодію між Волноваською, Бахмутською, Краматорською, Маріупольською та Покровською райдержадміністраціями Донецької області.

21.05.2021 в 17:21

Підписи під текстом Меморандуму про співпрацю та взаємодію поставили голова Волноваської РДА Анатолій НЕМЧЕНКО, голова Бахмутської РДА Олексій РОСЛОВ, голова Краматорської РДА Андрій ПАНКОВ, голова Маріупольської РДА Наталія БУКРЄЄВА та голова Покровської РДА Андрій БОНДАРЕНКО.

Голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО розповів, що основна мета підписання цього Меморандуму полягає у налагодженні співпраці та взаємодії між райдержадміністраціями Донецької області у сферах соціально-економічного розвитку, освіти, охорони здоров’я, культури та спорту, національно-патріотичного виховання, охорони навколишнього природного середовища, туризму та залучення інвестицій задля покращення життя мешканців громад, отримання ними максимально якісних послуг, збереження культурних та освітніх традицій.

Захід відбувся за сприяння голови Донецької облдержадміністрації, голови військово-цивільної адміністрації Павла КИРИЛЕНКА. Підписаний документ створить основу співпраці та обміну інформацією у різних сферах життєдіяльності — освіта, медицина, культура та спорт, земельні відносини, житлово-комунальне господарство, екологія тощо. Це є важливим кроком на шляху до розвитку територіальних громад та районів в цілому.

В рамках підписання Меморандуму голови райдержадміністрації Донецької області ознайомились з роботою ДП «Шахта ім. М.С. Сургая», відвідали музей шахти, побували в Свято-Успенському храмі Свято-Василівського чоловічого монастиря с. Микільське та Великоанадольському музеї лісу (с. Графське).

print