[bvi]
  • Українська
  • English

Зустріч з делегацією Управління Організації Об’єднаних Націй з координації гуманітарних справ

06.10.2023 в 21:21

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Голова Покровської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Володимир Замотаєв спільно із своїм заступником Олександром Фоменком та керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації долучились до зустрічі з делегацією Управління Організації Об’єднаних Націй з координації гуманітарних справ.

У заході взяли участь в.о. голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Ігор Мороз, керівники структурних підрозділів Донецької облдержадміністрації, райдержадміністрацій, районних військових адміністрацій та органів місцевого самоврядування.

Під час зустрічі учасники обговорили питання щодо координації та управління центрами тимчасового проживання ВПО, потреби місць тимчасового перебування з урахуванням мінімальних вимог, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2023 № 930 «Деякі питання функціонування місць тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», а також доступу населення області, в тому числі ВПО, до соціальних виплат та послуг.

Разом з тим було обговорені продовольчої безпеки та доступу до засобів до існування, мінної безпеки, надання медичних послуг та забезпеченість лікарськими засобами, доступ до освіти та нагальні потреби дітей, освітніх закладів та працівників освіти та обов’язкової евакуації населення Донецької області до більш безпечних регіонів тощо.

print