[bvi]
  • Українська
  • English

Зі світлом понад 7 тисяч родин на Донеччині: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує ремонти мереж

13.02.2023 в 13:39

За добу аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково відновити електропостачання 19 населених пунктів. Світло знову доступне для понад 7 тисяч родин на Донеччині. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе для якнайскорішого відновлення мереж, щойно це стає можливим.
За 11 лютого спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі з дозволу військових виконали ремонти постраждалого від обстрілів обладнання та повернули електрику у 19 населених пунктів. 7 112 родин, знеструмлених через обстріли, знову мають світло в оселях.
Важкі бої на Донеччині тривають. За словами Валерія Залужного, найбільш напружена ситуація наразі на Донецькому напрямку. Тут ворог здійснює щодня до 50 атак.
Через постійні обстріли без світла поки що залишаються 110 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 354 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.
Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.
Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

print