[bvi]
  • Українська
  • English

Завдяки ДТЕК Донецькі електромережі понад 6 тисяч родин на Донеччині знову зі світлом

30.01.2023 в 11:16

28 січня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли з дозволу військових відремонтувати обладнання та мережі і відновити електропостачання для понад 6 тисяч родин прифронтової Донеччини. Енергетики розпочинають відновлення одразу щойно стихають обстріли та військові надають дозвіл на проведення робіт, щоб підтримати жителів області у важкій ситуації постійних бойових дій в регіоні.
Протягом доби фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли потрапити до низуи пошкоджень мереж та відремонтувати їх. Це дало змогу повернути електрику в оселі 6 372 родин.
Важкі бої на Донеччині тривають. За інформацією Міністерства оборони, триває наступ противника на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. на Лиманському ворог веде оборону.
Через постійні обстріли поки що лишаються без світла 99 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 340 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.
Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.
Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print